3 maanden geleden
Fijne boekhouder, geeft duidelijke terugkoppeling en uitleg als er vragen zijn. Als iets snel geregeld moet worden dan gebeurt dat ook. Echt een aanrader!

 

  2 jaar geleden
Fijne service, komt ook aan huis. Werkt erg prettig voor mij. Verder wordt er ook goed me gedacht voor juiste stappen in mijn onderneming .

 

Boekhouding en BTW Aangifte in Gouda

Geplaatst door Donald Van der Goes op 23 feb. '15  
Annette Borger verzorgt sinds jaar en dag onze boekhouding en BTW aangiftes. In al die jaren heeft Annette zich bewezen als een prettige en professionele partner waarop we 100% blind kunnen varen. Ik beveel haar graag bij een ieder aan! Donald van der Goes, Esprit&Elan Groep.
 

 

administratieve dienstverlening in Gouda

Geplaatst door ramon op 21 feb. '15 
Annette Borger verzorgt al sinds enkele jaren onze boekhouding en BTW aangiftes. De samenwerking verloopt zeer prettig en professioneel. Je kunt Annette 100% vertrouwen als persoon en als vakvrouw! Ik kan haar zeker aanbevelen!
Ramon Blenderman, Esprit&Elan Groep.

 

 

ZZP'ers Boekhouding en BTW aangifte in Gouda

Geplaatst door Roni Renovatie op 09 jul. '14  

Sinds ongeveer drie jaar ben ik klant bij Annette Borger- Administratieve dienstverlening Gouda.
Vriendelijke persoon,legt alles goed uit, ook wanneer niet alles direct duidelijk is.
De prijs/kwaliteit verhouding is zeer gunstig.
Snelle reactie op mijn e-mail of telefoon.
Ben zeer tevreden.
Helemaal top!
Met vriendelijke groet,
Rafael

 

Administratie in Schoonhoven

Geplaatst door schilt op 17 apr. '14  

In 2008 ben ik met Annette in contact gekomen en zou zij in eerste instantie alleen helpen bij de overstap naar een nieuw software pakket. De administratie van mijn adviesbureau voor bouwkosten deed ik tot dat moment zelf! Vanaf het moment dat we gingen samenwerken groeide het besef dat we Annette eigenlijk beter de gehele administratie zouden kunnen laten verzorgen. "De beste keuze in tijden!" Vanaf dat moment verzorg Annette de gehele administratie en doet ook de aangiftes voor de BTW, "iedereen moet tenslotte doen waar hij/zij goed in is".
Het verwerken van de administratie wordt op locatie (ons eigen kantoor in Schoonhoven) uitgevoerd wat wij als zeer positief ervaren omdat we gemakkelijk kunnen communiceren en brandende vragen direct kunnen bespreken.  
Op dit moment wordt de jaarrekening nog opgesteld door een accountant maar ook dat zal wat ons betreft op termijn door Annette verzorgd gaan worden. Bij de jaarlijkse controle en verwerking van de gegevens van Annette door de accountant horen we ook alleen maar positieve reacties!
Wij ervaren de samenwerking als zeer positief waarbij wij het ook zeer waarderen dat de kosten worden verrekend op basis van de werkelijk gemaakte uren. De dienstverlening is het geld meer dan waard!!
SCHILT Adviesbureau voor Bouwkosten
Kees Schilt 

 

Administratieve dienst in Gouda

Geplaatst door rani van emmerik op 16 apr. '14  

Toen ik 6 jaar geleden begon als zzp-er wist ik niet goed hoe ik mijn administratie moest organiseren en wat de belastingdienst van mij verwachtte. Gelukkig heeft Annette Borger mij geholpen de administratie op te zetten en regelt zij diverse aangiftes bij de belastingdienst. Ik kan mij dus met mijn vak bezig houden en ik maak me geen enkele zorg meer over de boekhouding. Annette Borger is zeer betrouwbaar en discreet. Wat ik fantastisch vind is dat zij voor mijn gevoel geen geld kost omdat zij precies weet welke regelingen voor mij van toepassing zijn. Daardoor betaal ik niet meer aan de belastingdienst dan nodig is en lijk ik allerlei meevallers te hebben. Ik raad haar iedereen aan.
Emmerikpianoservice, Den Haag